Άκης Παυλόπουλος: Οι λόγοι της αποχώρησης του από το «E»

2014-08-29 20:22

Με ανακοίνωση του το κανάλι «Ε» ανακοίνωσε χθες τη λήξη της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο, παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού. Ο δημοσιογράφος με κείμενο του σήμερα στο usay.gr εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του από το κανάλι και μιλά για τη νέα του αρχή...

«Πολλοί συνάδελφοι είχαν την καλοσύνη να με καλέσουν στο τηλέφωνο για να μάθουν τους λόγους της αποχώρησής μου από το «Ε» και το EXTRA. Είτε από επαγγελματικό ενδιαφέρον είτε γιατί απλά είμαστε φίλοι και νοιάστηκαν. Κάποιοι άλλοι, πάλι, άρχισαν να φτιάχνουν σενάρια χωρίς να ρωτήσουν…

Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι αποφάσισα να ανακοινώσω στην διοίκηση του σταθμού την πρόθεσή μου να μην συνεχίσω τη συνεργασία μας στο «Ε» και το EXTRA γιατί ένοιωσα ότι ο κύκλος αυτός είχε κλείσει. Και όταν το αισθάνεσαι αυτό, είναι καλό να προχωράς μπροστά.

Οι σχέσεις μου με τη διοίκηση και τους συναδέλφους στο Ε και το EXTRA παραμένουν και θα παραμείνουν άριστες. Άλλωστε, ζήσαμε πολλά μαζί.

Ραντεβού στις 15 Σεπτεμβρίου στις 21.50 το βράδυ στο BLUE SKY στο δυναμικό του οποίου έχω τη χαρά και την τιμή να ανήκω από χθες.»

Πηγή:zappit.gr