Ηλιάκη: "Τον Μάρκο θα τον προτιμούσα σε βραδινή εκπομπή"

2014-11-03 19:51

Η Μαρία Ηλιάκη φέτος μαζί με τον Μάκη Πουνέντη μας κάνουν παρέα κάθε μέρα μέσα από τον ΣΚΑΙ ενώ παράλληλα μας δείχνει και τις χορευτικές ικανότητες της, μέσα από το "Dancing with the stars"

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity, μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και την εκπομπή "Mega με Μία". Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είμαι από τους ανθρώπους που δεν ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα του ταίριαζε το πρωινό. Γνωρίζοντας βέβαια τη μέχρι τώρα πορεία του, περίμενα να δω κάτι διαφορετικό και όντως το είδα. Δεν είναι κακός. Απλώς πιστεύω πρέπει να σταματήσει λίγο αυτό με τις σπόντες προς τους αντιπάλους του και να μετριάσει τα απανωτά του αστεία. Ίσως να κουράζουν κάποιους, γιατί θεωρώ ότι ταιριάζουν περισσότερο σε prime time εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι θα τον προτιμούσα σε βραδινή εκπομπή τον Μάρκο. Αλλά η προσπάθεια που κάνει στο πρωινό είναι αξιοπρεπέστατη. Θεωρώ βέβαια πως είναι άδικο να αρχίσουμε να μιλάμε από τώρα για νούμερα, γιατί με το που ξεκίνησε το "Μega με Μία" και έπεσαν λίγο τα νούμερα του Γιώργου και της Φαίης, άρχισαν να λέγονται διάφορα. Ας περιμένουμε λίγο. Πιστεύω θα είναι πολύ κοντά τα δύο πρωινά φέτος. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ το τηλεοπτικό ένστικτο του Γιώργου Λιάγκα».