Νέα διαφήμιση της Ελλάδος με μόλις 15,98 ευρώ από τους σπουδαστές της "Tabula Rasa"

2014-08-27 17:37

Με μια ακόμα απολαυστική διαφήμιση για την Ελλάδα, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa», πρωτοπορεί και φέτος. Έρχεται να σας εντυπωσιάσει αλλά και να σας αποδείξει ότι με 15,98 € και απεριόριστη όρεξη για δημιουργία, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν οι σπουδαστές του εργαστηρίου, οι οποίοι μετά την περσινή επιτυχία του Be one of us: Hellas -την οποία στήριξαν τόσο οι έλληνες, όσο και χιλιάδες φιλέλληνες του εξωτερικού, ανάμεσά τους η Νία Βαρντάλος, ο Όλιβερ Τζέιμυ, η Μελίνα Κανακαρίδη, ο Τομ Χάνκς, η Σερ, η Όπρα, η Φελίσιτι Χόφμαν, η Μαρία Μενούνος, ο Νίκος Αλιάγας, η Ντέμπι Γκίμπσον κ.α., αλλά και τεράστια portals εσωτερικού και εξωτερικού που φιλοξένησαν το διαφημιστικό στις σελίδες τους-, επανέρχονται με το ίδιο σλόγκαν, αυτή τη φορά αφιερωμένο στην Κρήτη.

Πίσω από τις κάμερες φέτος, βρέθηκε η σκηνοθέτης-καθηγήτρια της σχολής, Ρέινα Εσκενάζυ, για να καθοδηγήσει με την ευρυματική της ματιά πλέον των 120 ατόμων που συμμετείχαν στο γύρισμα για την υποστήριξη της Ελλάδας. Ανάμεσά τους, η Μπέσσυ Μάλφα, η Φωτεινή Τσακίρη, ο Παναγιώτης Καποδίστριας, η Πόπη Χριστοδούλου,ο Γρηγόρης Μελάς και όλο το δυναμικό των καθηγητών και σπουδαστών της σχολής.

Αναλυτικός προϋπολογισμός του διαφημιστικού:

Τσιμπιδάκια για τα μαλλιά: 1.90 €

20 παραμάνες: 1 €

Χαρτί κουζίνας: 2 €

Καθαριστικό τζαμιών: 1,88 €

Μαντιλάκια ντεμακιγιάζ: 2,20 €

Μουστάκι κρητικό: 5 €

Σακούλες σκουπιδιών: 2 €

 Παρακολουθήστε το διαφημιστικό πατώντας εδώ: www.youtube.com/watch?v=kOJkqxBVoM4&feature=youtu.be

Credits:

Έπαιξαν οι καθηγητές της σχολής: Αλεξάνδρα Χειμώνα,  Άννα Φωτοπούλου, Αντιγόνη Πόμμερ, Αντώνης Ασπρόμουργος, Γιάννης Μιχαήλ, Γρηγόρης Μελάς, Έλενα Καρανάτση, Μπέσυ Μάλφα, Ντόρα Χάλαρη, Παναγιώτης Καποδίστριας, Πόπη Χριστοδούλου, Φωτεινή Τσακίρη, Χάρης Τορτορέλης