Μπήκα στο Πανεπιστήμιο. Και τώρα;

2014-08-28 01:33

Γράφει: Έλενα Καρύδη

 

Φοιτητική ζωή και Άγιος ο Θεός!

Ναι, εντάξει, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ την σήμερον εποχή με την οικονομική κρίση να μας ¨πνίγει¨ καθημερινά.

Όμως πρέπει να δείτε την ζωή και ειδικά την φοιτητική ζωή ως την μεγαλύτερη ευκαιρία για να μπορέσετε να ξεφύγετε από όλα τα λυπητερά γεγονότα που μας βομβαρδίζουν καθημερινά. Ιδίως εσείς που θα είστε μακριά από το σπίτι σας και την οικογένειά σας.

Καταρχήν πάτε για ένα στόχο. Επαγγελματικό. Και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά σε αυτό, βάση όσων ακούμε, τουλάχιστον εκμεταλλευτείτε την ανεξαρτησία σας.

Μην φοβάστε τίποτα και ιδίως εσείς που θα χρειαστεί παράλληλα με τις σπουδές σας να εργαστείτε. Όλα είναι μια περιπέτεια σε αυτή την ηλικία και όλα ευκαιρίες για να ¨πλουτίσετε¨ την ύπαρξη σας με όμορφες στιγμές ως επί το πλείστων! Κυρίως όμορφες.

Υπάρχουν για εσάς παντού ειδικές προσφορές.

Ενοικιαζόμενα σπίτια, εισιτήρια, φοιτητικό  πάσο.

Μην διστάζετε να κάνετε διαρκώς νέες γνωριμίες και προσπαθείτε πάντα να εντάσσεστε σε διάφορες ομάδες που θα σας παρέχουν πάντα γνώσεις διευκόλυνσης της φοιτητικής σας ζωής.

Να ρισκάρετε αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ και το πιο σημαντικό ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!

Πέρα από την διασκέδαση όλα θα έχουν ακόμη πιο έντονη δράση μέσα σας αν σημειώνετε και επιτυχίες στις σπουδές σας.

Εξάλλου αυτή είναι και η ¨μαγκιά¨ στην ζωή που θα ξεκινήσετε!

Να καταλήξετε σε μια επιτυχημένη θέση αργότερα στην καριέρα σας κ στο διάλλειμα σας να διηγείστε τα πιο τρελά σας ξεφαντώματα των φοιτητικών σας χρόνων.

 

Παρακάτω σας παραθέτω κάποιο site που μπορεί να σας βοηθήσει:

www.pareparepare.gr