Στημένα στη Αγγλία: Νέες αποκαλύψεις

2014-09-07 11:16

 

 

 

Νέα στοιχεία για στημένα παιχνίδια στην Αγγλία προέκυψαν μετά από εκτενή έρευνα που έκανε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας όπως αναφέρει η Daily Mail.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ η έρευνα έγινε για τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής σεζόν 2012-13, με αρκετά παιχνίδια και ονόματα παικτών να έχουν έρθει στο προσκήνιο,

Περισσότεροι από 10 είναι εκείνοι που είναι εν ενεργεία μέλη αγγλικών ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών σύμφωνα με τη Daily Mail, ωστόσο κάποιοι από αυτούς έχουν αγωνιστεί και σε ομάδες των μεγάλων κατηγοριών της χώρας.

Ο επικεφαλής του αρμόδιο τμήματος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, Ντέιβιντ Νιούτον τόνισε:

«Η ομοσπονδία κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκαθαρίσει αυτές τις καταστάσεις. Υπάρχει η δυνατότητα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να τιμωρηθούν και να τους απαγορευθεί η συμμετοχή στα παιχνίδια, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχει αποδειχθεί η εμπλοκή τους σε χειραγωγημένα παιχνίδια», τόνισε και συνέχισε:

«Αν κάποιος έχει εμπλακεί σε ύποπτα ή χειραγωγημένα ματς, θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε τις ευθύνες και την υποχρέωση που έχει απέναντι στο άθλημα. Θα θέλαμε να βρίσκονται σε επαφή μαζί μας, ανά πάσα στιγμή, εάν πέσει στην αντίληψή τους κάποιο ύποπτο παιχνίδι» σχολίασε ο Νιούτον.

Πηγή:sport-fm.gr