Τζιόβας: «Προτίμησα να γίνω σερβιτόρος»

2015-02-01 17:25

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στο «Outnow» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες της τηλεόρασης αλλά και για το αν θεωρεί πως λόγω κρίσης ο Έλληνας ηθοποιός έχει χάσει μέρος της αξιοπρέπειάς του: «Είναι σχετικό. Ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει. Εγώ επέλεξα να δουλέψω σερβιτόρος, παρά να κάνω κάποια πράγματα που θα μου κόστιζαν καλλιτεχνικά. Καθένας κρίνει και δίνει την ανάλογη βάση σε αυτό που κάνει. Δεν θα κρίνω τη κίνηση κανενός! Πρώτα από όλα είναι η επιβίωση».

Έχει ρίξει ο ηθοποιός νερό στο κρασί του αναλαμβάνοντας ρόλους που ίσως δεν θα το έκανε αν ήταν αλλιώς τα πράγματα; «Έχω ρίξει λίγο νερό στο κρασί. Κάποιες επιλογές, ίσως να μη τις έκανα, υπό άλλες συνθήκες».

Στις μέρες μας, ο καλλιτεχνικός χώρος θεωρεί ότι ο χώρος της ηθοποιίας έχει αρκετές τρικλοποδιές. Η νέα γενιά ηθοποιών έχει πλέον μεγαλύτερη αλληλεγγύη; «Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Δεν έχω νιώσει να μου βάζουν τρικλοποδιά. Αλλά και να μου έχει βάλει κάποιος, δεν την έχω μάθει. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους. Είναι θέμα ανθρώπων και ηθικής».

Πηγή:real.gr