"Άρωμα λεμόνι": Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αντιγόνης Πόμμερ στον Άλιμο

2015-11-15 18:22

Το νέο βιβλίο της Αντιγόνης Πόμμερ, ¨Αρωμα λεμόνι" από τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα παρουσιαστεί στο μπαρ-καφέ Art Express (Δωδεκανήσου 17, Άλιμος 17456)  την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Παναγιώτης Καποδίστριας, σεναριογράφος-ηθοποιός, Αργύρης Γιαμάλογλου, σεναριογράφος-θεατρικός συγγραφέας, Νεφέλη Τζούμη, φοιτήτρια στο Φυσικό του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. 

Η υπόθεση του βιβλίου:

Ένας πάμπλουρος επιχειρηματίας, ο Λάζαρος Πετράκης, έπειτα από πολλά χρόνια στην Αμερική επιστρέφει στην Ελλάδα για να ψάξει την αγαπημένη του Κατερίνα, τον πρώτο και μοναδικό έρωτα της ζωής του, αυτόν που σημάδεψε για πάντα την ύπαρξη του. 

Τέσσερις φίλοι, από χρόνια χαμένοι μεταξύ τους, όταν ξαναβρίσκονται, ανακαλύπτουν ότι το εφηβικό τους όνειρο είναι ακόμα ζωντανό. Η λαχτάρα τους να αποκτήσουν ένα ιστιοπλοικό, το πάθος τους για τη θάλασσα, την ελευθερία και τα ταξίδια είναι οι άξονες πάνω στους οποίους έχουν στηρίξει τις ζωές τους.

Θα τολμήσουν να ακολουθήσουν εκείνο το παλιό τους όνειρο ή θα το θάψουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας, όπως έκαναν και με τα άλλα όνειρά τους; Ένα αόρατο νήμα ενώνει τον Λάζαρο Πετράκη με τους τέσσερις φίλους. Μήπως το ίδιο άρωμα που άφησε το σημάδι του στις ζωές τους και στα όνειρά τους; Το άρωμα λεμόνι;