Έκτακτο ανακοινωθέν από ροζ φλαμίνγκο και ρακέτες παραλίας

2019-03-18 10:22

 

Γράφει: Χριστίνα Καρρά (συγγραφέας)

Κυρίες και κύριοι ή κύριοι και κυρίες, δεν θα κολλήσουμε τώρα στην μαρκίζα, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας εκθέσουμε γραπτώς τα ακόλουθα:

 1) Η χρήση φουσκωτών τύπου ροζ φλαμίνγκο θα γίνεται από δω και στο εξής ύστερα από την συναίνεση του ίδιου του φουσκωτού, ο τρόπος συνεννόησης μαζί του είναι καθαρά δική σας υπόθεση.Ο χρόνος έκθεσής του στο υγρό στοιχείο και στις καυτές ακτίνες του ήλιου καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από το ίδιο το φουσκωτό με δικαίωμα αναίρεσης ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που το πλαστικό φλαμίνγκο επιθυμεί να μην εκτεθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό πρέπει να γίνει απολύτως σεβαστό από τον ή την κάτοχό του.Σε αντίθετη περίπτωση, όπως φωτογράφιση του φουσκωτού κι ανέβασμα της φωτογραφίας στο διαδίκτυο, το φλαμίνγκο έχει κάθε δικαίωμα να σφαλίσει μια για πάντα την βαλβίδα από την οποία εισέρχεται ο αέρας πράγμα που σημαίνει αυτομάτως μη αναγνώρισής σας ως κατόχου του. 

2) Η χρήση ρακέτας παραλίας θα πρέπει να γίνεται από δω και στο εξής κατόπιν συναίνεσης και των ΔΥΟ ρακετών.Σε περίπτωση που μια εκ των δύο ρακετών δηλώσει άρνηση συμμετοχής σε επικείμενο παιχνίδι, αυτό αναβάλλεται επ’αορίστου. Αν τελικά οι ρακέτες δηλώσουν έτοιμες να συμμετέχουν στην πέρα δώθε αιώρηση της μπάλας, η οποία ακολουθεί πάντα πιστά τις εντολές των ρακετών,θ α πρέπει πριν την έναρξη του παιχνιδιού να συμφωνηθεί η διάρκεια της απασχόλησης τους. Οφείλετε να δεχτείτε οποιαδήποτε ακόμη και στο παρα πέντε αθέτηση της μεταξύς σας συμφωνίας. Ένα άλλο υψίστης σημασίας σημείο αφορά την σωματική ακεραιότητα της κάθε ρακέτας ξεχωριστά. Έχει διαπιστωθεί ότι τις κακομεταχειρίζεστε με αποτέλεσμα να φέρουν τραύματα σε πολλά σημεία της επιφάνειάς τους. 

3) Η μη τήρηση των άνωθεν ή παραποίησή τους θα σας φέρει αντιμέτωπους με το ίδιο το καλοκαίρι, το οποίο έχει το δικαίωμα να μην κάνει την εμφάνισή του φέτος, αν τυχόν κι αντιληφθεί πως γράψατε το ανακοινωθέν αυτό στα παλιά σας τα παπούτσια!

 Μετά τιμής Ροζ Φλαμίνγκο,Ρακέτες Παραλίας