Εραστής προς ενοικίαση ετών 80

2021-05-17 16:38

Γράφει: Χριστίνα Καρρά (συγγραφέας)

Παππού τι κάνεις εκεί με το τάμπλετ που σου χάρισα; Μην με φορτώνεις και με τα δικά σου, αρκετό άγχος κουβαλάω ήδη από μόνος μου". Ο εγγονός του Χαρίλαου που βιαζόταν να φύγει για την σχολή του δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

"Προσπαθώ να μάθω να χειρίζομαι άρτια την τεχνολογία εγγονέ. Με δυσκολεύουν ακόμη το φέις μπούκι και τα ινσταγκράμια αλλά θα τα καταφέρω, που θα μου πάει!" Ο φοιτητής έβαλε τα γέλια .

"Κατάλαβα βρίσκεσαι στο επίπεδο Ιάσο Κόκλα". Ο ογδοντάχρονος φάνηκε θορυβημένος ."Ποιος πήγε παιδί μου στο Ιασώ; Αρρώστησε κανείς;"

"Καλά παππού εσύ τα έχεις χάσει τελείως. Έλεος και Jesus Christ !" ήταν τα τελευταία λόγια του νεαρού λίγο πριν κλείσει την εξώπορτα.

"Νεολαία του σήμερα " μονολόγησε ενοχλημένος ο ηλικιωμένος .

"Δεν είναι κακή ιδέα, καθόλου κακή ιδέα" έκανε ύστερα από λίγο μιλώντας μόνος του μπροστά από το τάμπλετ .

Κυλώντας τα παραμορφωμένα από τα αρθριτικά του δάχτυλα πάνω κάτω τα ακινητοποίησε κάποια στιγμή πάνω σε ένα λινγκ.

"Βαρεθήκατε να σας ενισχύουν οικονομικά οι άλλοι; Νομίζετε πως σας έχει εγκαταλείψει ακόμη κι ο ίδιος ο Θεός; Νομίζετε πως οι γυναίκες δεν σας θέλουν πλέον επειδή είστε πολύ ώριμος; Έχετε άσθμα,πίεση, αιμορροίδες και ακράτεια; Έχετε την εντύπωση ότι δεν αποτελείτε πλέον το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου μόνο και μόνο επειδή το κεφάλι σας είναι κάμπριο, σας πέφτει η μασέλα μόλις δαγκώνετε κάτι πιο σκληρό από μπανάνα ενώ τα αέρια σας δρουν ανεξέλεγκτα; Μην ανησυχείτε αρσενικά των 70+ καθώς εμείς είμαστε εδώ για σας! Η Ενοικίαση Εραστή +70 σας δίνει το προνόμιο της εργασίας και διασκέδασης. Κυρίες που προτιμούν άνδρες σαν κι εσάς και σας πληρώνουν αδρά ανάλογα με τα προσόντα σας, θα υπάρχει και το μπλε χαπάκι από μας μην ανησυχείτε, θα αλλάξουν την μουντή και ξοφλημένη ζωή σας! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σας τώρα! Γιατί καλά τα νιάτα αλλά σαν την πεσμένη μπυροκοιλιά που είναι φετίχ δεν έχει!"

Ο Χαρίλαος αναστέναξε ανακουφισμένος. Κάποιος είχε μπει επιτέλους στην διαδικασία να σκεφτεί ανθρώπους σαν κι αυτόν. Με ενθουσιασμό άρχισε να συμπληρώνει τα στοιχεία που απαιτούνταν. Είχε σχεδόν ολοκληρώσει το συμπλήρωμα όταν συνειδητοποίησε πως υπήρχε και κάτι ακόμη προς συμπλήρωση κάτι που έφερε έναν διακριτικό αστερίσκο. .Εκ πρώτης όψεως φαινόταν κάτι αθώο. Ύστερα όμως άρχισε να αμφισβητεί τις αγαθές προθέσεις.. Για ποιο  λόγο του ζητούσαν τον αριθμό της πιστωτικής του και το pin;

"Έλα μωρέ τυπικό είναι όπως γράφει. Ας επιτρέψω μια φορά στον εαυτό μου να μην είμαι καχύποπτος! Άλεν Ντελόν και λοιπά γερόντια κάντε στην μπάντα περνάνε τα κομάντα!" είπε ενώ συμπλήρωνε και τα στοιχεία της κάρτας του.

"Μα τι κάνεις εκεί ;" Ανησύχησε για λίγο καθώς σπανίως άκουγε πια την φωνή της εδώ και πέντε χρόνια νεκρής γυναίκας του. Έπειτα όμως αποφάσισε να την αγνοήσει κι άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο για ανδρικά αποκαλυπτικά σλιπ με ενίσχυση μπροστά.

Δέκα μέρες μετά ....

Η πιστωτική του Χαρίλαου δείχνει 0 ευρώ κι αυτός έχει βάλει αγγελία στη οποία πουλάει τα σλιπ προς εξευτελιστική τιμή έως ότου η τράπεζα του ανοίξει νέο λογαριασμό και μπουν λίγα ευρουδάκια μέσα από την σύνταξη ...