Έξωση για τον Τζέρυ

2021-03-01 21:52

Γράφει: Χριστίνα Καρρά (συγγραφέας)

Ονομάζομαι Τζέρυ και είμαι έξαλλος με όλους εσάς ή σχεδόν με όλους σας καθώς όπως ισχυρίζεστε κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεση του σωστά; Είμαι ένας ποντικός που έχει την τιμή να φέρει το όνομα ολόκληρου σταρ των κινουμένων σχεδίων. Με χαρακτηρίζετε μπελά άνθρωποι μου μα γελιέστε ναι γελιέστε! Εσείς είστε χειρότερα τρωκτικά από μας, πιο ύπουλη φάρα από σας δεν υπάρχει! Και τι θα καταλάβεις κυρά μου που πας να μου κάνεις έξωση από το διαμέρισμα που μόλις είχα ανακαινίσει τώρα τελευταία στο υπόγειο σου; Με κυνήγησες θυμάμαι με εκείνη την άθλια σκούπα που κουβαλούσε περισσότερες τρίχες κι από το πάτωμα ενός μπαρμπέρη με πενήντα πελάτες! Και σιγά μην με έπιανες ! Τζάμπα πήγαινες πέρα δώθε ασθμαίνοντας καημένη .Μ'αρέσει που πληρώνεις και ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο καψερή και μου σέρνεσαι σαν σαλιγκάρι στα τελευταία του. Εμ κι εκείνο το επικό!Έβαλες μια γάτα υπέρβαρη να μου πουλήσει τσαμπουκά .Αλήθεια ζει ακόμη ή έχει σκάσει σαν μπαλόνι;

Πρόσεξε καλά κυρά μου γιατί έχω μπόλικο μπαρούτι στην φαρέτρα μου κι ένα σπίρτο είναι αρκετό για να σου κάψω το σπίτι. Νομίζεις πως δεν ξέρω τι κάνεις στο υπόγειο; Τα μάτια σου βγάζεις μπροστά στο τσαρδί μου με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας μη υπολογίζοντας τα ανήλικα παιδιά μου. Μήπως θέλεις να τα μάθει ο άνδρας σου; Δεν το'χω σε τίποτα να τα σφυρίξω όλα στην κατσαρίδα Λήδα η οποία μπαινοβγαίνει στην κρεβατοκάμαρα σας κι εκείνη με την σειρά της να τα πει στον παπαγάλο σας ο οποίος ό,τι του λες το επαναλαμβάνει .

Αχ και να είχα fb απανωτές αναφορές θα σου είχα κάνει μωρή! Ακούς εκεί να τοποθετείς φάκα μπροστά από την εξώπορτα μου ! Είναι σαν να μου λες go or die ! Έξωση στον Τζέρυ μωρή πρόστυχη; Λήδαααααα έλα εδώ που σε θέλω!