Fashion Trends για καλοκαίρι/άνοιξη 2015

2015-02-10 18:13

Γράφει: Αλεξία Σταυρίδου

 

Για κάποιες από εμάς, μη πω για τις περισσότερες, τα ψώνια και το style είναι κάτι που δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση. Εκτός από τα χρήματα, ξοδεύουμε και πολύ χρόνο στο να δούμε τι κυκλοφορεί στην αγορά, τι είναι στη μόδα και τι από αυτά ταιριάζει με το προσωπικό στύλ μας.
‘Έτσι όταν φτάνει η στιγμή που θα βγούμε στους δρόμους να ψωνίσουμε, τριγυρνάμε με τις ώρες κοιτώντας βιτρίνες και δοκιμάζοντας οτιδήποτε μας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Για όλες όσες, όμως, δεν διαθέτουν πολύ χρόνο ούτε και πολλά χρήματα, έκανα μια μικρή έρευνα με το τι θα δούμε να φιγουράρει στα μαγαζιά.
 
Το μπλε!
Το μπλε θα γίνει το νέο μαύρο φέτος το καλοκαίρι. Σε ποικίλες αποχρώσεις του μπλε θα δούμε φορέματα, μπλούζες, φούστες μα και ανοιξιάτικες ζακέτες. Όπως και το μαύρο, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και να φορεθεί όλες τις ώρες.
 
Τα φορέματα σε στυλ πουκάμισο.
Τα είδαμε και πέρυσι και όσες έχουμε στην ντουλάπα μας έστω και ένα τέτοιο φόρεμα, ξέρουμε πόσο άνετο και στυλάτο είναι. Φέρτε το μπροστά μπροστά στη ντουλάπα σας, γιατί θα φορεθεί πολύ και φέτος.
 
Το καρό.
Το καρό μπήκε στις ντουλάπες μας καιρό τώρα Σε πουκάμισα, σε φορέματα ακόμη και σε παντελόνια. Κάποιες τα έχουμε τιμήσει πολλές φορές πριν ακόμα έρθουν ξανά στη μόδα. Ειδικά όσες από εσάς έχουν πιο ροκ στυλ καταλαβαίνουν τι εννοώ! Αν λοιπόν, θέλετε να δώσετε μια διαφορετική νότα στο καθημερινό (και όχι μόνο) ντύσιμό σας , σας το συστήνω ανεπιφύλαχτα
 
Military green ή αλλιώς χακί.
Θα θυμάστε την περίοδο πριν περίπου 2 χρόνια που τα χακί και τα στρατιωτικά σχέδια στα ρούχα, έκαναν την εμφάνιση τους στις βιτρίνες και ομολογουμένως έκανα θραύση. Μπορεί να μην απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το ανδρικό κοινό μα αγαπήθηκε και φορέθηκε πολύ από το γυναικείο. Αν υπάρχει κάτι σε χακί στις ντουλάπες σας, ξεθάψτε το κυρίες μου, ήρθε και πάλι η ώρα. Η πρώτη φορά που θυμάμαι τα military ρούχα ήταν πριν 11 χρόνια όπου και πάλι τιμήθηκαν πολύ. Μη ξεχνάμε πως η μόδα ανακυκλώνετε
 
 
Τα φαρδιά τζίν ή αλλιώς τα boyfriend jeans.
Από τα πιο άνετα τζίν ομολογουμένως Άνετα, εύκολα συνδιάσιμα και όπως όλα τα τζιν , φοριούνται κάθε ώρα. Ήρθαν για να μείνουν!
 
Οι πόλο μπλούζες.
Το πιο κλασσικό και διαχρονικό κομμάτι που μπορεί να κάνει την εμφάνισή καθημερινή, άνετη και κομψή ταυτόχρονα. Άν το θεωρείς πολύ κλασσικό για τα γούστα σου, συνδύασε το με κάποιο ψηλόμεσο παντελόνι ή με μια μαύρη σαλοπέτα. Θα δέσει τόσο καλά όσο δεν θα φαντάζεσαι
 
Ντυμένη στα άσπρα από την κορυφή ως τα νύχια.
Πολύ καλοκαιρινό και πολύ φρέσκο. Μη φοβάσαι πως θα φαίνονται όλες οι ατέλειες σου αν φορέσεις άσπρα, μπορείς να βρεις ρούχα που να κολακεύουν το σώμα σου και να είναι στα μέτρα σου. 
 
Τα ρούχα με έναν ώμο.
Πάντα μου άρεσαν τα ρούχα με έναν ώμο, μου θύμιζαν αρχαιοελληνικό στυλ και τα έχω τιμήσει ιδιαιτέρως.  Μπορείς να διαλέξεις ένα φόρεμα σε άσπρο για παράδειγμα και να το συνδυάσεις με σανδάλια το πρωί ή με πλατφόρμες το βράδυ, πιάνοντας τα μαλλιά σου έναν ατημέλητο κότσο.  Τ ρούχα με αυτό το σχέδιο δίνουν μια σέξι νότα στο ντύσιμό σου χωρίς να είναι προκλητικά.
 
Τα κιμονό.
Ναι τα κιμονό. Αντικατέστησε την ανοιξιάτικη ζακέτα με ένα σε χρώματα που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν και θα απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό στυλ. Πολύ καλύτερο από μια απλή μακρυά ζακέτα, δεν συμφωνείς;