Φρικτός θάνατος ηλικιωμένης στην Κόρινθο

2018-11-26 10:08

 

2

Φρικτό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 83χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την έδεσαν και την φίμωσαν.

Αφού έψαξαν όλο το σπίτι φαίνεται ότι τελικά πήραν τελικά μια τηλεόραση.

Οι ληστές φαίνεται ότι την έδεσαν και την φίμωσαν και ακολούθως έψαξαν το σπίτι για χρήματα και αντικείμενα αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ φεύγοντας οι ληστές δεν έλυσαν τη γυναίκα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή και το σπίτι παραβιασμένο.

Άμεσα ενημερώθηκαν άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών καθώς και ιατροδικαστής.

 
 
Φρικτό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 83χρονη ήταν στο κρεβάτι της με αναπνευστική υποστήριξη, όταν μπήκαν οι ληστές που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την έδεσαν και την φίμωσαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι φαίνεται ότι τελικά πήραν τελικά μια τηλεόραση.

Οι ληστές φαίνεται ότι την έδεσαν και την φίμωσαν και ακολούθως έψαξαν το σπίτι για χρήματα και αντικείμενα αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ φεύγοντας οι ληστές δεν έλυσαν τη γυναίκα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει οξυγόνο από την ειδική συσκευή που είχε και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή και το σπίτι παραβιασμένο. Άμεσα ενημερώθηκαν άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών καθώς και ιατροδικαστής.

Πηγή:newsbeast.gr