Για το 2019 θα...

2018-12-24 10:31

Γράφει: Χριστίνα Καρρά (συγγραφέας)

Αγαπημένο μου ημερολογιάκι καλώς σε βρήκα και πάλι ύστερα από χρόνια και ζαμάνια!Το ομολογώ πως έχουμε καιρό να τα πούμε αυτό όμως δεν σημαίνει πως σε έχω λησμονήσει. Ο λόγος που σε αναζήτησα είναι οι σοβαρές προθέσεις, οι στόχοι μου αν θες, για το 2019. Ναι, γνωρίζω πως το ίδιο είχα πράξει και πέρυσι, μα φέτος είμαι πιο αποφασισμένη,θα τηρήσω τα πάντα! Επιγραμματικά λοιπόν: 

1) Η διατροφή μου θα βελτιωθεί κατά πολύ,στροφή 360 μοιρών θα κάνω! (Αφαιρούνται από το καθημερινό μου μενού σοκολάτες, τσιπς και αναψυκτικά- θα τρέφομαι σαν ασκητής σε έρημο (Όχι ακρίδες δεν θα φάω, ήμαρτον!).

 2) θα γίνω σούπερ νοικοκυρά σε σημείο που θα με βλέπει η κατσαρίδα και θα ανεβάζει παλμούς από το άγχος! 

3) Δεν θα κοιμάμαι πριν το τέλος της ταινίας, είναι πολύ κουραστικό για τον εγκέφαλό μου να πλάθει έπειτα μόνος του το πιθανό φινάλε! 

4) Θα βάλω μια σειρά στην ντουλάπα μου που έχει ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη τάξη- αυτό θα μπορούσε να κολλήσει άνετα με την πρόθεση 1 ωστόσο η ντουλάπα αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της -αναγκαστικά καλσόν και βρακιά θα πάψουν να σφιχταγκαλιάζουν κρεμάστρες που φιλοξενούν κανονκά πουκάμισα και φορέματα! 

5) Θα μπαίνω λιγότερο στο διαδίκτυο,μόνο όταν η ανάγκη είναι επιτακτική.(Μαύρη πέτρα θα ρίξω σε fb και τα συναφή!) 

6)Θα αθλούμαι εντατικά κι ανελλιπώς. (Aλήθεια τα βιντεάκια της Jane Fonda όταν μεσουρανούσε στην αεροβική είναι εύκολο να βρεθούν; Λέω να ξεκινήσω από το πιο χαλαρό κι έπειτα με το καλό το ανεβάζω το level!)

 7) Θα γραφτώ στα ...ΙΕΚ Σκρουτς! Ευρουδάκι δίχως σοβαρό λόγο δεν θα ξεμυτίζει απ’το πορτοφόλι μου! 

8) Θα σφίζω καθημερινά από αισιοδοξία ,φορώντας μονίμως ένα χαμόγελο πιο πλατύ κι από εκείνο του Τζόκερ στην ταινία του Μπάτμαν. 

9) Θα πιέσω το στομάχι μου να δοκιμάσει πατσά αποδεικνύοντας έτσι την τόλμη μου!(Μπλιαχ!)

 10) Θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος άνθρωπος.... 

Τώρα που μελετώ εκ νέου την λίστα με τα “θα” μου,φοβάμαι πως...μήπως δεν...Ημερολογιάκι πειράζει αν υλοποιήσω μόνο τον στόχο 10;