Στη Λεωφόρο θα παίξει ο ΠΑΣ με Αλκμάαρ

2016-07-24 12:06

Κλείδωσε η έδρα για το παιχνίδι στο Europa League

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Λεωφόρου θα δώσει -οριστικά- τη ρεβάνς με την Άλκμααρ για τον γ’ προκριματικό του Europa League ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Ηπειρώτες εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Παναιτωλικό.

Θυμίζουμε πως ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα -εδώ και καιρό- το Περιστέρι και η UEFA δεν επιτρέπει σε αυτές τς περιπτώσεις να αλλάξει η πόλη. Για αυτό και το παιχνίδι δεν θα γίνει στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας με την Άλκμααρ για την 3η φάση του Europa League θα διεξαχθεί στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 04/08/2016.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το πνεύμα αλληλεγγύης που επέδειξε συναινώντας στον ορισμό του γηπέδου της από την UEFA ως έδρα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον αγώνα με την Άλκμααρ.

Τέλος, ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και προσωπικά τον κο Φώτη Κωστούλα για τη θετική ανταπόκρισή του στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο του Αγρινίου, στην περίπτωση που επιτρεπόταν από τη διοργανώτρια αρχή η διεξαγωγή του αγώνα εκτός Αθήνας, δηλαδή σε διαφορετική πόλη από αυτήν που είχε αρχικά ορισθεί.

Πηγή: sport-fm.gr