Ταξιδιωτικό γραφείο “Ο Σωτήρας”

2019-12-16 08:18

Γράφει: Χριστίνα Καρρά (συγγραφέας)

Είναι μεγάλη μας τιμή που η αρχισυντάκτρια μας επέτρεψε να κάνουμε χρήση του διαδικτυακού της χώρου για μας γνωρίσετε καλύτερα. Απευθυνόμαστε κυρίως στις γαλοπούλες, οι οποίες σίγουρα θα ενθουσιαστούν αν μάθουν κάποια πράγματα παραπάνω για μας. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να γίνουμε σταθερή αξία στην συνείδηση κάθε γαλοπούλας και γιατί όχι και του αρνιού μελλοντικά. Είμαστε το ταξιδιωτικό γραφείο “Ο Σωτήρας”και διαθέτουμε παραρτήματα σε όλη την χώρα. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε το ακόλουθο κείμενο ως καθαρή διαφήμιση δεν θα σας παρεξηγήσουμε πιστέψτέ μας! Αν πάλι αλλάξετε γνώμη και θελήσετε να μπείτε στο βαθύτερο νόημα του όλου εγχειρήματος θα χαρούμε πολύ.
Kάθε γαλοπούλα λοιπόν ανεξαρτήτου προελεύσεως μπορεί να επισκεφθεί κάποιο κατάστημά μας για γρήγορη, εχέμυθη και οικονομική εξυπηρέτηση. Αγαπητες, κατατρεγμένες γαλοπούλες όλα θα μοιάζουν πιο εύκολα μόλις περάσετε την πόρτα του ταξιδιωτικού γραφείου «Ο Σωτήρας». Αντιμετωπιζουμε το πρόβλημα σας κατά πρόσωπο, ψάχνουμε για άμεσες και δραστικές λύσεις. Ελάτε εγκαίρως, την εποχή που οι άνθρωποι μπαίνουν ξανά στην διαδικασία να αναρωτηθούν "Σε πόσους μήνες έχουμε Χριστούγεννα”. Οποιαδήποτε καθυστέρηση από πλευράς σας μάλλον δεν θα σας βγει σε καλό! Μπορεί να φαινόμαστε υπερβολικοί μα δεν αργεί μια γαλοπούλα από φτερωτή κι ολοζώντανη να καταλήξει καραφλή και νεκρή!
Μέρη που μπορείς αγαπητή μου γαλοπούλα να επιλέξεις μέχρι να περάσει αυτή η φρενίτιδα που θέλει εσένα για πρωταγωνίστρια στο κέντρο του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, υπάρχουν πολλά. Θα ήταν άσχημο να πιείς έναν τούρκικο καφέ με μυρωδάτο χαρμάνι στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης; Θα συγχωρούσες ποτέ στον εαυτό σου να μην φωτογραφηθείς μέσα σε μια παγίδα στην Κίνα; Και οι Ινδίες, δεν σε δελεάζουν μέρη σαν κι αυτά; Αγαπητή γαλοπούλα όπως αντιλαμβάνεσαι μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε ταξιδάκι σε πολύ σπουδαία μέρη, στα οποία όχι μόνο δεν σε προτιμούν μα σε αποφεύγουν κιόλας αφού δεν ασχολούνται με φάτνες, 3 Μάγους και Χριστούγεννα γενικότερα.
Υπάρχουν πολλαπλές και ναι συμφέρουσες λύσεις. Δεχόμαστε μετρητά και κάρτα κι αν είστε αξιόπιστες κάνουμε και διευκολύνσεις μέσω δόσεων. Πληροφορίες θα βρείτε διαδικτυακά και με ένα τηλεφώνημα στην αρχισυντάκτρια που είναι χρυσό κορίτσι!