Το "Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα" στο θέατρο "Εγνατία" στη Θεσσαλονίκη

2015-04-16 11:03

Η θεατρική παράσταση "Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα" μετά από  την επιτυχία που είχε στη Αθήνα, ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. Από τις 13 Απριλίου και για 20 μόνο παραστάσεις, η κωμωδία της χρονιάς, των Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου, θα βρίσκεται στο θέατρο "Εγνατία"

 

Η υπόθεση του έργου:

Θεσσαλονίκη. Δεκαετία του ‘60. Ο Παύλος, ένας καρδιοκατακτητής και αθεράπευτος γυναικάς βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος με τέσσερις γυναίκες που τον διεκδικούν. Αυτές είναι: Η Ρενέ, μία ελαφρόμυαλη γοητευτική κοκέτα, η Κάρμεν, μια ζηλιάρα αυταρχική νεαρή, η Αννούσκα, μια αυστηρή και παθιασμένη γυναίκα και η Ντόρα, η σχέση του γι’ αυτό το μήνα. Ο Παύλος, που δεν έχει αντιληφθεί πώς έγινε όλο αυτό μπέρδεμα, προσπαθεί να ξεμπλέξει χωρίς να μάθει η μία για την άλλη. Σύμμαχοί του, ο πιστός γκέι υπηρέτης του, ο Ιούλιος και ο ντροπαλός ξάδερφος του, ο Βαγγέλης, ο οποίος έρχεται από το χωριό στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βρει μια καλή κοπέλα για να την παντρευτεί. Τα μπερδέματα ξεκινάνε και σιγά, σιγά εντείνονται. Ο Παύλος, που τρέμει στην ιδέα του γάμου, προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί, αλλά εκείνες αντιστέκονται και φαίνονται αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν, μέχρι τελικής πτώσεως. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.

 
 
Παραστάσεις: Πέμπτη 21:15
                        Παρασκευή 21:15 
                        Σάββατο 18:15 & 21:15
                        Κυριακή 18:15 & 21:15
 
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρω,16 ευρω,12 ευρώ και Πέμπτη γενική είσοδος: 10 ευρώ'
 

Συγγραφείς: Παναγιώτης Καποδίστριας - Αργύρης Γιαμάλογλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σκηνικά: Ντίνος Πετράτος
Κοστουμια : Αλεξάνδρα Κατσαίτη
Φωτισμοί: Γιώργος Φωτόπουλος
Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοΐδης
Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης): Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Πηνελόπη Πλάκα, Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Μπιλάλη, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Σιδέρη